Deel deze pagina

Welkom bij Buitenplaats Medemblik,
een relax oord voor rustzoekers. Bij ons draait het om individuele relaxing en innerlijke rust, waar je helemaal kunt loskomen van thuis, werk en studie. Geniet van onze gastvrijheid, heerlijke maaltijden en je eigen (outdoor) lodge of natuurlijk je eigen meegebrachte tentje. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gesprek te voeren en even helemaal tot jezelf te komen.


(Groeps)retraites op maat

Buitenplaats Medemblik heeft in  haar bestaan veel ervaring opgedaan in het verzorgen van maatrelaxreizen voor groepen zoals docenten, medewerkers van zorginstellingen en groepen uit kerkgemeentes. We denken graag met je mee.


Arrangementen

Op aanvraag is er bij Buitenplaats Medemblik  een weekend of midweek beschikbaar voor jouw activiteit. Je bent dan letterlijk ‘te gast’ bij Buitenplaats Medemblik wat betekent dat je zelf je programma invult en gasten uitnodigt – voor een vergadering, een cursus of een workshop. Wij verzorgen de ochtend-, middag-, en avondafsluiting, evenals de maaltijden.Landfair Medemblik 2024: Health en Wellnessfestival Noord Holland

Health en Wellness Festival: een uniek event dat bezoekers de gelegenheid biedt om het seizoen te beginnen met extra aandacht voor hun gezondheid en welzijn. Waarom? Om je te inspireren, kennis te laten maken met, ervaringen te laten opdoen! Of om te genieten van de stilte, de prachtige tuinen, de muziek of een mooi gesprek.Allemaal gericht op het bevorderen van een gezonde en evenwichtige levensstijl. Het zal een prachtig evenement worden! Mooie, inspirerende lezingen en workshops, heerlijk eten, hele relaxte sfeer! Onze bezoekers (je kunt ook blijven onvernachten om "the good vibe" nog even vast te houden), de standhouders, de sprekers, de workshopleiders, de yogadocenten,de Vrijwilligers, de horeca mensen, de muzikanten en de masseurs zullen er met elkaar een uniek evenement van maken!