Samenwerken met Buitenplaats Medemblik?


Omdat onze wereld nood heeft aan een holistische gezondheids-aanpak.

Wat startte als een missie in circulair leven en gezonde voeding, mondde uit in een holistisch gezondheidsnetwerk dat je inspireert op het gehele vlak van body, mind & soul.

Daarom werken we met veel liefde samen met een aantal inspirerende mensen. We stellen ze graag aan jou voor:

Debby Brouwer

De Chi Brouwerij heb ik gestart om je weer vitaal en krachtig te voelen door je Chi (energie/levenskracht)te laten stromen.

Ook kun je bij mij terecht voor acupunctuur.

Na meer dan 20 jaar in deze branche ben ik nog steeds dol op wat ik doe en dat blijkt uit alles. Ik heb vandaag nog net zoveel passie als toen ik begon, zo niet meer.


Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van emotieverwerking, rust brengen, integratie & balanceren.

info@acupunctuurpurmerend.nlAngelique Prevenier
Reeds van kind af aan paranormaal begaafd.

Ik heb verscheidene opleidingen doorlopen waaronder de Spirituele academie, Voetreflexologie, Handleeskunde en Ontspanningsmassage.

Ik beschik over Healende krachten en ben gezegend met het Helderzien, Helderweten, Heldervoelen en Helderhoren. Daarnaast heb ik het Automatisch schrijven ontwikkeld waardoor mijn Gidsen de antwoorden voor jou via mij kunnen opschrijven. Hierdoor is het contact met hen zeer sterk en zuiver, wat resulteert in duidelijke en betrouwbare handreikingen.

Ik heb een grote passie voor het werken als Healer en Medium, dit komt vooral tot uiting in het werken met kinderen en dieren.

mediumangelique@hotmail.com


Lisa van Zoest 


Heb je behoefte aan wat extra ontspanning en wil je lekker in je lichaam zakken? Op slechts 10 min rijden bevindt zich het pittoreske dorpje Twisk. Hier kun je genieten van een heerlijke massage bij holistisch therapeut Lisa. Zij biedt een op maat gemaakte behandeling die bestaat uit verschillende technieken, waaronder triggerpoint, cupping, osteopathie en fascia release. Deze holistische benadering is net even anders dan wat je misschien gewend bent van een massage.

info@soulfulmuvenment.nl