wordt jij ook één van onze toppers?

De cliënt komt zelfstandig naar de boerderij, of wordt door ons opgehaald. Tussen 9.00 en  9:30 uur beginnen wij de dag. Vervolgens drinken we  gezamenlijk koffie of thee. Daarna gaan we aan het werk. Om 12.30 uur gaan we middageten. Vaak maken we dan iets lekkers klaar; we bakken eieren of maken bijvoorbeeld tosti’s. Rond 13.30 uur, als iedereen uit gegeten is en de spullen opgeruimd, gaan we weer aan het werk.

We werken tot 15:30 uur. We drinken nog wat met elkaar en nemen nog even de dag door. Om 16.00 uur ronden we de dag af en vertrekken onze toppers richting huis.

Werken en een leuke dag

Het werk is geen doel op zich; we kijken steeds naar ieders wens en de mogelijkheden die er zijn. Natuurlijk proberen we onze toppers te stimuleren in zijn of haar werk, maar met de paarden, honden en/of poezen knuffelen of met boerin Inge, boer Maarten meekijken kan natuurlijk ook!

We proberen de cliënten wel steeds iets te leren over onze dieren en de omgeving. En bovenal werken we er met elkaar naar toe om te leren zuinig te zijn op Moeder Aarde.

Deel deze pagina